Niepokalanów
Niepokalanów
Niepokalanów, 96-515 Teresin k. Sochaczewa · tel. +48 46 864 22 22, fax +48 46 861 34 90 · e-mail: klasztor@niepokalanow.pl
Konto Bankowe, adres, kod BIC (Swift) · NIP 837-101-81-51 · Regon 040012420 · na żywo z bazyliki

Pogotowie Modlitewne

Pogotowie Modlitewne Rycerstwa Niepokalanej
pod patronatem Maryi Niepokalanej
i św. Maksymiliana M. Kolbego

PMRN Księga intencji Świadectwa Wstawiennicy
Dodaj intencję
Napisz krótką i czytelną intencję.
UWAGA! Dłuższy wpis będzie skrócony do 500 znaków.
(Wpisz: nie jestem)

Księga intencji

Dnia 12.05.2012 Marek prosił o modlitwę:
Niepokalana pomóż mi w wybrnięciu z moich kłopotów
Dnia 12.05.2012 matka prosiła o modlitwę:
Matko upros swegoSyna o cud,pomóz mi Matuchno Błagam -ty wszystko wiesz......
Dnia 12.05.2012 anula prosiła o modlitwę:
Proszę o modlitwę,aby śmierć osoby b.bliskiej z cementowała rodzinę nie rozdzielała.
Przez wstawiennictwo św.Maksymiliana proszę Matkę najukochańszą o załatwienie wszystkich spraw rodzinnych -prosi Jurek
Dnia 12.05.2012 samotna matka prosiła o modlitwę:
Proszę Cię o pomoc w pewnej sprawie, o rozwiązanie wszystkich problemów....
Dnia 12.05.2012 Janusz prosił o modlitwę:
Maryjo Tobie zawierzam rozwiązanie moich bardzo trydnyc problemów-proszę o modlitwę
Dnia 12.05.2012 Marta prosiła o modlitwę:
Proszę Matkę Niepokalaną o uwolnienie z grzechu.
Dnia 12.05.2012 Agnieszka prosiła o modlitwę:
Kochana Maryjo Wspomożycielko Niepokalana dziękuję za Twoją miłość i nieustającą opiekę
Pragnę nadal błagać Ciebie Dobra Matko o uzdrowienie,Boże błogosławieństwo dla mojej rodziny o dary Ducha Św. i Jego bbłogosławione owoce
o wypełnianie Woli Bożej,Pragnę prosić o uwolnienie od nałogów i zniewoleń również tych pokoleniowych w naszej całej rodzinie.Zastępy Anielskie strzeżcie i
ochraniajcie nas.
Dnia 12.05.2012 a.p prosiła o modlitwę:
Mateczko Ukochana, proszę aby Michał spotkał się ze mną zanim wyjedzie, proszę.
Dnia 12.05.2012 matka prosiła o modlitwę:
Najświętsza, Niepokalana,wyprowadź mojego syna z trudności,błogosław w pracy,w domu i rodzinie.
Dnia 11.05.2012 Kamila prosiła o modlitwę:
Błagam o modlitwę za młodą kobietę, która przebywa w zakładzie karnym i ma 1 czerwca sprawę o dozór elektroniczny. Niech Bóg zanurzy ją w swoim Miłosierdziu, chroni ją i jeśli taka jest Jego wola pozwoli wrócić Jej do domu, gdzie czeka na nią jej ukochane dziecko i rodzina. Maryjo wyprowadź dobro z tego koszmaru! Święty Michale Archaniele broń Ją przed atakami złego ducha i ludzi w tym okropnym miejscu.
Dnia 11.05.2012 gosia1 prosiła o modlitwę:
Mateńko,dziękuję za otrzymane łaski, proszę ochroń tatę Agnieszki oraz moich najbliższych swoim płaszczem, proszę o modlitwę
Dnia 11.05.2012 Bogusia prosiła o modlitwę:
Matko Boża, proszę Cię - pomóż mi wyjść z moich trudności oraz wrócić do zdrowia.
Dnia 11.05.2012 mala prosiła o modlitwę:
Matko Kochana bardzo zle postapilam dzisiaj.Prosze spraw aby nie odbilo sie to na mnie.Niepotrzebnie cos powiedzialam i teraz wiem,ze zle zrobilam.
Dnia 11.05.2012 Mama prosiła o modlitwę:
proszę dla córki o pomoc Niepokalanej, ochronę od wszelkich chorób, łaskę zdrowia, siły, oraz o wylanie dla niej darów ducha św. Strzeż ją Matko cały czas i chroń, prowadź swoją ręką przez życie.
Dnia 11.05.2012 Weronika prosiła o modlitwę:
Zawierzam chorą córke studentke prosze o modlitwe
Dnia 11.05.2012 X prosiła o modlitwę:
Matko Niepokalana prosze Cię aby osoba, którą dzisiaj potraktowała niezbyt dobrze nie czuła niechęci do mnie.
Dnia 11.05.2012 f prosiła o modlitwę:
Prosze o modlitwe w intencji Michala.
Dnia 11.05.2012 f prosiła o modlitwę:
Prosze tez o modlitwe w mojej intencji - walcze z pokusa i bardzo chce ja przezwyciezyc.
Dnia 11.05.2012 Emilka prosiła o modlitwę:
O siłę i łaskę przyjęcia Woli Bożej dla 34 - letniego Sebastiana, borykającego się z nawrotem raka kości. Aby odnalazł w sobie siłę i nadzieję niezbędną do walki z chorobą.Polecam modlitwie również swoją osobę o siły potrzebne do wspierania mojego Przyjaciela w cierpieniach w.w. choroby. Bóg Zapłać!
Dnia 11.05.2012 Mama prosiła o modlitwę:
Matko Niepokalana błagamy cię o orędownictwo u Boga w Trójcy Jedynego, o łaskę przemiany serca naszej ukochanej, wyzwolenie jej ze złego i ze związku niesakramentalnego, błagamy sprowadź ją na drogę bożych przykazań i do domu rodzinnego. Maryjo pomóż! Maryjo prowadź!
Dnia 11.05.2012 mama prosiła o modlitwę:
Matko Niepokalana błagam Cię przez zasługi Twego Bolesnego Niepokalanego Serca uproś dla córki łaskę przemiany sumienia i serca oraz przemianę życia, by mogła żyć życiem które prowadzi do Syna Twojego, a Pana naszego, Jezusa Chrystusa. Poukładaj to poplątane życie. Bolesne Niepokalane Serce Maryi, powierzam Twej macierzyńskiej trosce córkę, weź całe jej życie w Twoje ręce i uświęcaj je. Matko, w Tobie jedyna nadzieja i ratunek. Dziękuję i proszę o modlitwę.
Dnia 11.05.2012 e prosiła o modlitwę:
Proszę o modlitwę w intencji rozwiązania problemów.
Dnia 11.05.2012 Magda prosiła o modlitwę:
Proszę o modlitwę za mnie. Abym przezwyciężyła pokusy i odnalazła swoje powołanie, swoje miejsce.
Dnia 11.05.2012 wojtek prosił o modlitwę:
O nawrócenie świata, o pokonanie kryzysu małżeńskiego i wzajemne wybaczenie, nawrócenie moje i moich bliskich, o wytrwałą modlitwę, o wybaczenie w rodzinie i posłuszeństwo wobec woli Bożej, o siłę do dźwigania Krzyża. Kochamy Cię Maryjo!
Dnia 11.05.2012 Anna prosiła o modlitwę:
Proszę o modlitwę w intencji uratowania mojego małżeństwa i nawrócenia mojego męża.
Dnia 11.05.2012 basiap prosiła o modlitwę:
Matko Niepokalana dziękuję za pomoc i łaski okazane mojej rodzinie tyle Matko pomogłaś synowi proszę Cię trzymaj go nadal mocno za rękę by nie poszedł w stronę zła i złych ludzi złych dziewczyn i złych ich rodzin ułóż mu dobrze życie osobiste by oparł je na wartościach i przykazaniach Bożych by pojechał z nami jak cała rodzina na rekolekcje i powrócił wolny i aby z nami mógł wszędzie jeździć na msze św.
Dnia 11.05.2012 Dorota prosiła o modlitwę:
Matulu proszę o zdrowie dla Jasia i Marcelinki bliźniaków aby zwalczyli chorobę i szybko powrócili zdrowi do domku.Błagam o ochronę ich starszego brata Dawida.Mateńko ochraniaj nas.Dziękuję szczerze Wszystkim za modlitwę za moje dzieci.
Dnia 11.05.2012 l prosiła o modlitwę:
Matko Kochana prosze Cie o slub koscielny,zdanie matury dla siostry,zdrowie dla tata i pomoc w pracy.
Dnia 11.05.2012 mamab prosiła o modlitwę:
Matko Niepokalana proszę by nikt nie odsuwał nie odciągał syna od rodziny zjednocz go z rodziną proszę pomóż w pracy w zaliczeniu wszystkich egzaminów proszę by z nami mieszkał i tu założył sobie biuro Matko otocz go miłością i opieką prowadź dobrą drogą i nie dozwól by ułożył sobie życie ze złą dziewczyną by wszedł w złą rodzinę.
Dnia 11.05.2012 Siostra S prosiła o modlitwę:
Matko Boża uproś u Swojego Syna zdrowie i błogosławieństwo dla Julii, Martyny, Mamy. Pomóż mi w rozwiązać problemy, z którymi nie daję rady.
Dnia 11.05.2012 mama prosiła o modlitwę:
Matko Niepokalana Tobie zawierzam córkę i zięcia,oraz ich rozpadłe małżeństwo i cywilny związek córki w którym jest dziecko .Matko poukładaj to poplątane życie córki według Woli Bożej i Twojej . Dziękuję i proszę Cię Matko ratuj i rozwiąż tą trudną sytuację.Proszę o modlitwę.Bóg Zapłać. mama
Dnia 11.05.2012 renata prosiła o modlitwę:
Matko Niepokalana Tobie siebie zawierzam. Wszystkie sprawy, które noszę w sercu, troski, problemy i potrzeby. Błagam Cię najczulsza z matek- opiekuj się mną nieustannie, chroń i pomagaj w każdej chwili mojego życia.
Dnia 11.05.2012 Jan prosił o modlitwę:
O uzdrowienie relacji w małżeństwie i rodzinie.
Dnia 11.05.2012 Bogumiła prosiła o modlitwę:
Matko, dziękuję za wszelkie łaski przez Twe wstawiennictwo otrzymane. Błagam o wieczne szczęście w niebie dla mojego brata Piotra i potrzebne łaski dla mej rodziny.
Dnia 11.05.2012 Twoja czcicielka prosiła o modlitwę:
MATKO NAJŚWIĘTSZA PROSZĘ O TWOJĄ POMOC I OPIEKĘ NAD NASZĄ RODZINĄ o uzdrowienie w znanych Tobie sprawach i o dobre zdrowie pomoc ochronę przed złem i opiekę i w naszych sprawach, proszę również i z tego powodu iż przede mną w najbliższą sobotę i niedzielę dosyć trudne zaliczenia proszę o pomoc w zaliczeniach i egzaminach na studiach teraz i za jakiś czas są kolejne, pisanie pracy kończącej licencjat i w czerwcu egzamin końcowy następnie obrona pracy proszę o światło
Dnia 11.05.2012 B prosiła o modlitwę:
Maryja! Bardzo proszę o pilną modlitwę w intencji Panu Bogu i Niepokalanej wiadomej. Bóg zapłać
Dnia 11.05.2012 matka prosiła o modlitwę:
Błogosławiony Ojcze Święty Janie Pawle II śmiem prosić cię o wstawiennictwo w otrzymaniu pracy dla
mojego syna. Złożył już swoją ofertę i czeka na werdykt, a ofert jest wiele.Nie pracuje już 3 lata, a to jest
czas, że stracił już nadzieję. Wszystkich dobrych ludzi proszę o modlitwę.
Dnia 11.05.2012 mw prosiła o modlitwę:
Matko proszę Cię o łaskę dostania pracy, pomóż mi Matko.
Dnia 11.05.2012 matka prosiła o modlitwę:
Mateńko Niepokalana św Maksymilianie, bł JP II błagam wstawiajcie się za moimi dziećmi i wspierajcie ich swoim wstawiennictwem, polecam Wam również mojego męza i nasze małżeństwo
Dnia 11.05.2012 marysia prosiła o modlitwę:
Niepokalana, proszę, o pojednanie Marysi i Pawła. Proszę, Maryjo, pomóż nam.
Dnia 11.05.2012 Marek prosił o modlitwę:
Niepokalana uratuj twego rycerza. Pomóż mi wybrnąć z moich kłopotów
Dnia 11.05.2012 iwa2002 prosiła o modlitwę:
zawierzam Matce Bożej siebie , mojego syna i mamę prosząc o wszystkie potrzebne łaski ,
szczególnie o łaski zdrowia,światło Ducha ŚWIETEGO na każdy dzień i Boże błogosławieństwa.
Bardzo też proszę o pomoc w wychowaniu syna , który sprawia mi problemy wychowawcze o jego
przemianę i poprawę zachowania, prosze pokieruj jego zyciem ,zachowaj od zła , pokus uproś mu
łaskę daru rozumu i mądrości . Dla mnie proszę o łaskę cierpliwosci, spokoju i pokoju w sercu.
Prosze równiez o dobrego męża z którym mogła bym ułozyć sobie życie on jest nam tak bardzo
potrzebny . Za wszystko Bóg zapłać
Dnia 11.05.2012 Agnieszka prosiła o modlitwę:
Błagam o ratunek dla mojego małżeństwa o opamiętanie dla męża i przemianę jego serca.Jeśli dojdzie do trwałego rozpadu i sprawy w Sądzie, proszę aby syn pozostał przy mnie...Proszę o Boże Łaski dla synka aby poradził sobie z emocjami i żeby wrócił do szkoły...
Dnia 11.05.2012 Matka prosiła o modlitwę:
bardzo proszę o modlitwę za mnie i moją rodzinę w trudnym dla nas czasie Bóg zapłać!
Dnia 10.05.2012 Twoja córka prosiła o modlitwę:
Matko Boża Niepokalana ty wiesz wszystko prosi cie Twoje dziecko zaradź w problemach jak je rozwiazać. Amen
Dnia 10.05.2012 irek prosił o modlitwę:
Jezu proszę Cię o błogosławieństwo w rodzinie.Spraw Panie by ten rok był dla naszej rodziny spokojny i pomyślny. Panie ty wiesz jak nam ciężko. Proszę pomóż wyjść z kryzysu. Odmień nasze życie.Spraw byśmy nie zadręczali się tą trudną sytuacją w rodzinie. Broń nas przed niepowodzeniami związanymi z kryzysem.Uchroń przed ludźmi którzy mogliby nam zaszkodzić. Kocham Cię Panie i proszę opiekuj się nami. Boże daj mi zdrowie.
Dnia 10.05.2012 Wiesława prosiła o modlitwę:
Maryjo Matko ukochana proszę o pracę dla syna i synowej,bo niedługo dzieci zostaną bez chleba.
Dnia 10.05.2012 miz prosiła o modlitwę:
Mateńko Niepokalana prosimy o łaskę zdrowia dla naszego taty i dziadka.
Dnia 10.05.2012 Robert prosił o modlitwę:
Za pośrednictwem Maryi Niepokalanej proszę w intencjach Panu Bogu wiadomych,szczególnie w sprawie A...Dziękuję.
Dnia 10.05.2012 hubert prosił o modlitwę:
Proszę o łaskę uwolnienia z nałogu i dziękuję za doznaną dotychczas pomoc.
Dzieła SpecjalneDzieła Specjalne ProwincjiDzieła specyficzneO Niepokalanowie
Copyright © MI Polska 2011
  |  Website Crafted by  YURIYZAREMBA  |  Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2012 by Nick Jones. GNU Affero GPL v3.