Pogotowie Modlitewne Rycerstwa Niepokalanej
pod patronatem Maryi Niepokalanej
i św. Maksymiliana M. Kolbego
pod patronatem Maryi Niepokalanej
i św. Maksymiliana M. Kolbego
| PMRN | Księga intencji | Świadectwa | Wstawiennicy |
Księga intencji
Dnia 12.10.2011 mp prosiła o modlitwę:
Matko proszę o szczęśliwe ułożenie w sprawie ws pracy, pokieruj proszę abym dostała dobrą pracę, i byłabym zadowolona zwłaszcza, że jest tak ciężko. Pomóż i ułóż wszytko dobrze Duchu święty. postaw na mojej drodze ludzi, którzy mi pomogą.
Dnia 12.10.2011 jadzia prosiła o modlitwę:
Chryste proszę Cię o dobrą i stałą pracę. Wiesz Panie jak nam ciężko. Nie mamy pieniędzy na podstawowe życie. Pomóż błagam rozwiązać te problemy finansowe, spłacić wszystkie zaległe kredyty i rachunki. Proszę Cię o spokój i zgodę w rodzinie, oraz o dobry kontakt z córką. Boże proszę daj zdrowie mojemu mężowi, mnie i naszym dzieciom
Dnia 12.10.2011 mała mi prosiła o modlitwę:
Mateczko proszę uzdrów mnie z lęków i fobii, które niszczą mi życie. Czuwaj nade mną i moja rodziną i chroń przed chorobami i złem. Z całego serca też błagam Ciebie o powrót przyjaciela, którego utraciłam Natchnij jego serce na nowo przyjaźnią i dobrocią dla mnie. Spraw aby znowu był mi podporą w życiu. Spojrzyj łaskawie Matko niepokalana na moje prośby, które w paciorkach rózńca składam u Twoich świętych stóp.
Dnia 12.10.2011 ewa prosiła o modlitwę:
Blagam Cię Mateńko o łaskę pracy dla mnie, Radosława, Joli
Dnia 12.10.2011 j prosiła o modlitwę:
Panie błagamy Cię o dar rodzicielstwa
Dnia 12.10.2011 teresa prosiła o modlitwę:
Proszę dobrego Boga w imię zasług Jezusa Chrystusa przez wstawiennictwo Maryi o łaskę stałej pracy dla Ryszarda i Teresy,o łaskę poprwy naszej sytuacji finansowej, o godne warunki życia. O łaskę miłości i przebaczania dla Władysławy.O miłość,wiare i zgodę w rodzinie.O miłosierdzie Boże dla dusz czyściowych z naszych rodzin.
Dnia 12.10.2011 mama prosiła o modlitwę:
Kochana Matko Niepokalan i Ty Święty Maksymilianie proszę o rozwiązanie naszych problemów finansowych i radość w o naszej rodzinie.
Dnia 12.10.2011 Bogusława prosiła o modlitwę:
Za wstawiennictwem Matki Niepokalanej i św.Maksymiliana proszę o Boże błogosławieństwo dla Tomasza i Tymoteusza, proszę dla nich o wiarę, nadzieję i miłość oraz dary Ducha Świętego. Niepokalnej oddaję w opiekę mojego wnuka Tymoteusza. Bóg zapłać za modlitwę.
Dnia 12.10.2011 Czcicielka Maryi prosiła o modlitwę:
Dziękuję za wszystkie łaski.Błagam o zdrowie oraz o wyjście z długów ,o miłość i wzajemny szacunek dla mojej rodziny.Proszę aby moja rodzina była Bogiem silna.
Maryjo Niepokalana i św. Maksymilianie proszę o opiekę nad moją rodziną
Dnia 12.10.2011 ewa prosiła o modlitwę:
MARYJO -CZUWAJ NADE MNA- BO SIE BOJE
Matuchno pomóż dziś mojemu dziecku na sprawdzianie,proszę...
Dnia 12.10.2011 Marek prosiła o modlitwę:
Niepokalana pomóż mi wybrnąć z moich kłopotów
Dnia 12.10.2011 bogusia prosiła o modlitwę:
Proszę o modlitewne wsparcie o uproszenie dla mnie łaski,aby prośby,które zawierzyłam Matce Bożej zostały wysłuchane.
Dnia 11.10.2011 C prosiła o modlitwę:
proszę o modlitwę w intencji poprawy mego zdrowia i poprawy sytuacji finansowej.
Dnia 11.10.2011 bozena prosiła o modlitwę:
Matko Kochana i Trójco Święta! Proszę o wybrnięcie z tej trudniej sytuacji w pracy.
Proszę, żeby się tak wyjaśniło szczęśliwie bym nie musiała się zamartwiać.
Duchu Św. natchnij moje szefostwo by mi pomogli rozwiazać wszystkie problemy.
Proszę o modlitwę. Bóg zapłać!
Proszę, żeby się tak wyjaśniło szczęśliwie bym nie musiała się zamartwiać.
Duchu Św. natchnij moje szefostwo by mi pomogli rozwiazać wszystkie problemy.
Proszę o modlitwę. Bóg zapłać!
Dnia 11.10.2011 mama Kubusia prosiła o modlitwę:
Dobry Ojcze, Wszechmogący Boże. Pokornie blagam Cię o łaskę zdrowia dla mojego synka Kubusia
Dnia 11.10.2011 jadzia prosiła o modlitwę:
Chryste proszę Cię o dobrą i stałą pracę. Wiesz Panie jak nam ciężko. Nie mamy pieniędzy na podstawowe życie. Pomóż błagam rozwiązać te problemy finansowe, spłacić wszystkie zaległe kredyty i rachunki. Proszę Cię o spokój i zgodę w rodzinie, oraz o dobry kontakt z córką. Boże proszę daj zdrowie mojemu mężowi, mnie i naszym dzieciom
Dnia 11.10.2011 Siostra S prosiła o modlitwę:
Proszę o modlitwę w intencji dobrego rozwiązania moich problemów oraz o pomoc w życiu dla Julii i Martyny
Dnia 11.10.2011 basia prosiła o modlitwę:
Matko Niepokalana proszę o uzdrowienie wewnętrzne ,duchowe dla syna , o łaskę wiary i nawrócenia, o uwolnienie od złego ducha , o uwolnienie od ponoszenia konsekwencji za grzechy naszych przodków. Matko miej go w opiece, pomagaj w nauce i w pracy,Błogosław , prowadź dobrą uczciwa drogą, spraw by przestał grać na giełdzie, proszę o dobrą, wartościową, religijną żonę dla niego i szczęśliwą rodzinę..
Dnia 11.10.2011 ewa prosiła o modlitwę:
MARYJO DAJ USPOKOJENIE I UMOCNIENIE DUCHOWE
Dnia 11.10.2011 e prosiła o modlitwę:
Maryjo -proszę o siły fizyczne i duchowe na pobyt w szpitalu , oraz spokój w głowie
MARYJO - PROSZĘ O OPIEKĘ NADE MNĄ PODCZAS ZABIEGU 13 X ,ŻEBY WSZYSTKO POMYŚLNIE PRZEBIEGŁO I ŻEBYM WRÓCIŁA DO ZDROWIA - jeśli tak wola Boża
MARYJO prosze aby dodatkowe skurcze mi nie dokuczały
Dnia 11.10.2011 molanna prosiła o modlitwę:
Matko Niepokalana prosze o zdrowie dla mamy Heleny
Dnia 11.10.2011 Dorota prosiła o modlitwę:
Mateńko jutro jadę do szpitala.W czwartek będą mnie podszywać.Mateńko trwaj przy mnie i moich nienarodzonych dzieciach.Matulu otul nas Swoją opieką.Dziękuję Ci i prosze o opiekę.
Dnia 11.10.2011 j prosiła o modlitwę:
Panie, błagamy Cię o dar rodzicielstwa
Dnia 11.10.2011 mama prosiła o modlitwę:
Maryjo Niepokalana i św. Maksymilianie miejcie w opiece moją rodzinę a szczególnie moje dzieci
Dnia 11.10.2011 Mama prosiła o modlitwę:
Matko Niepokalana,proszę Cię,uproś łaskę Miłosierdzia,przebaczenia i zbawienia dla córki.Poukładaj to poplątane życie,by mogła żyć życiem sakramentalnym.Matko ofiaruję córkę i tę trudną sprawę.W Tobie Matko jedyna nadzieja.Dziękuję i proszę.
Dnia 11.10.2011 mama prosiła o modlitwę:
Mateczko pomóż mojemu dziecku w nauce i zdaniu na upragnioną kartę.
Dnia 11.10.2011 Bogusława prosiła o modlitwę:
Proszę o modlitwę,aby wszystkie moje życiowe problemy,które zawierzyłam Maryi Niepokalanej dobrze się zakończyły.
Dnia 11.10.2011 Marek prosił o modlitwę:
Niepokalana pomóż mi wybrnąć z moich kłopotów
Dnia 11.10.2011 e prosiła o modlitwę:
Proszę o modlitwę w intencji ratowania małżeństwa.
Dnia 11.10.2011 Dorota prosiła o modlitwę:
Mateńko proszę o donoszenie ciąży i urodzenie zdrowych dzieci.Matulu chroń nas.
Dnia 10.10.2011 magda prosiła o modlitwę:
Maryjo Niepokalana pomóż proszę w znalezieniu dobrej i stałej pracy dla moich rodziców, aby mogli spłacić zaciągnięte kredyty i pożyczki oraz inne zadłużenia. Spraw, abyśmy mogli wyjść na prostą. Pomóż Matko, aby babcia mogła chodzić. Proszę też o łaskę nawrócenia dla mojego chłopaka, a także o miłość i zgodę w naszej rodzinie.
Dnia 10.10.2011 mama prosiła o modlitwę:
Proszę o siły, zdrowie i szczęście dla mamy oraz Boże błogosławieństwo dla całej naszej rodziny. Aby brat miał dobrą wartościową, religijną dziewczynę a gosi się sprawy szczęśliwie poukładały, błogosław jej Maryjo i prowadź. Stawiaj na drodze dzieci dobrych ludzi. Proszę poukładaj to wszytko Matuchno dobrze. Proszę o zdrowie dla dziadka.
Dnia 10.10.2011 Anna prosiła o modlitwę:
Matuchno Niepokalana proszę Cię daj zdrowie mojemu synowi i mężowi. Opiekuj się Pani moją rodziną każdego dnia ,wskaż drogę wyjścia z problemów.
Dnia 10.10.2011 bozena prosiła o modlitwę:
Trójco Święta i Matko Kochana!
Proszę by ta sprawa zakończyła się pomyślnie - bez straty.
Proszę o pomoc w pracy.
Proszę o zdrowie dla mojej cioci Hani i Marysi i dla wujka Janusza i o długie życie dla nich w dobrej kondycji.
Proszę o zdrowie dla mojej siostry i o to by jej się dobrze pracowało.
Dziękuję.
Proszę by ta sprawa zakończyła się pomyślnie - bez straty.
Proszę o pomoc w pracy.
Proszę o zdrowie dla mojej cioci Hani i Marysi i dla wujka Janusza i o długie życie dla nich w dobrej kondycji.
Proszę o zdrowie dla mojej siostry i o to by jej się dobrze pracowało.
Dziękuję.
Dnia 10.10.2011 aleksandra prosiła o modlitwę:
proszę o to by mój ukochany byl dobrym człowiekiem. Matko Boża Tobie powierzam naszą znajomość. Ratuj wszystko to co było w nas dobre, pomóż Matko Boża znów byc razem
Dnia 10.10.2011 matka prosiła o modlitwę:
Maryjo Niepokalana proszę Cię o zdrowie dla mojej córki Ani .Proszę Cię również Maryjo, by moja córka miała przedłużoną umowe o prace,Spraw aby na jej drodze stanął dobry, wartościowy człowiek ,by mogła z nim stworzyć szczęśliwą i kochająca rodzinę na wzór św. Rodziny z Nazaretu.
Dnia 10.10.2011 Alicja prosiła o modlitwę:
Matko Najświetsza proszę Cię o pomoc w sprzedaży i kupnie mieszkania.Bez Ciebie nic się nie uda.Maryjo pomóż!
Dnia 10.10.2011 j prosiła o modlitwę:
Panie, błagamy o dar rodzicielstwa
Dnia 10.10.2011 karolina prosiła o modlitwę:
Proszę o łaskę zbawienia i nawrócenia dla mojej rodziny. Proszę o pojednanie, pokój i przebaczenie dla nas. Proszę o Miłosierdzie Boże dla mnie i o dobra spowiedź św.
Dnia 10.10.2011 mietekmikolaj prosił o modlitwę:
Prosze o modlitwe o przywrucenie tratycji i mszy wszech czasow w kosciele katolickim i wnaszych
parawfiach
parawfiach
Dnia 10.10.2011 ewa prosiła o modlitwę:
Maryjo - bądź mi pomocą w chorobie
Bardzo prosze o modlitwe w intencji Oli guz mózgu młoda dziewczyna
tylko dobry Bóg i Matka Niepokalana moga jej pomóc
modlmy sie o opiekę Boża nad Ola
tylko dobry Bóg i Matka Niepokalana moga jej pomóc
modlmy sie o opiekę Boża nad Ola
Dnia 10.10.2011 Mama prosiła o modlitwę:
Matko Niepokalana, błagam i proszę, przemień serce, sumienie i życie naszej córki. Zaprowadź ją na drogę Bożych Przykazań. Uproś dla niej łaskę zbawienia. Maryjo pomóż, Maryjo prowadź. Dziękuję i proszę o modlitwę.
Niepokalana proszę Cie o łaskę pracy dla mnie i mojego męża
Niepokalana proszę o prawdziwe nawrócenie dla mojego ojca Mariana
Niepokalana Mateńko błagam Cię o łaskę pracy dla Jolanty o spotkanie na jej drodze życiowej wartosciowego mężczyzny, który mógłby być jej mężem
Niepokalana proszę o prawdziwe nawrócenie dla mojego ojca Mariana
Niepokalana Mateńko błagam Cię o łaskę pracy dla Jolanty o spotkanie na jej drodze życiowej wartosciowego mężczyzny, który mógłby być jej mężem
Dnia 10.10.2011 magdalena prosiła o modlitwę:
Mateczko Niepokalana opiekuj się moją rodziną jak do tej pory. Proszę Cię z całego serca o nawrócenie dla mojego męża i dzieci, łaskę mądrości ,trzeźwości , czystości małżeńskiej i o uwolnienie z nikotynizmu. Proszę Cię z całego serca by moje dziecko dobrze się uczyło i bym dostała tę wymarzoną stałą pracę, a sprawy urzędowe pomyślnie się zakończyły. Kocham Cię Maryjo.Tak bardzo Cię kocham.
Dnia 10.10.2011 Joanna prosiła o modlitwę:
Matko Niepokalana proszę o dobrą żonę dla mojego brata