Pogotowie Modlitewne Rycerstwa Niepokalanej
pod patronatem Maryi Niepokalanej
i św. Maksymiliana M. Kolbego
pod patronatem Maryi Niepokalanej
i św. Maksymiliana M. Kolbego
| PMRN | Księga intencji | Świadectwa | Wstawiennicy |
Świadectwa
gpnia | Dnia 28.12.2011
Dziękuję za kontakt z osobe Droga MOjemu Sercu.Odezwała się do mnie za sprawą mOdlitwy Wstawienników i wstawiennictwem Maryi i św.Maksymiliana,
aleksandra | Dnia 28.12.2011
Dziękuję Ci Boże za to że w te Święta cała nasza rodzina poszła do spowiedzi, za tą rodzinna atmosferę, i za kontakt z ukochanym człowiekiem, niewielki ale zawsze coś:)
Mama | Dnia 26.12.2011
Dziękuję Maryjo, Panie Jezu za cudowne święta, za atmosferę rodzinną i za to że syn razem z nami je spędzał. Dziękuję za pomoc i otrzymywane łaski, za pokazanie problemu i cały czas pomaganie synowi. Maryjo z całego serca jestem wdzięczna i uwielbiam Cię Jezu, dziękuję, że przyszedłeś do naszej rodziny i w niej działasz!
Gość | Dnia 26.12.2011
Jestem z trudnego domu i miałam przykre ostatnie dni, praktycznie nie było świąt. Jest mi ciężko w życiu i nie widzę nadziei dla mojej rodziny. Bardzo proszę o modlitwę o nawrócenie, dar wiary i potrzebne łaski dla nich oraz szczególną opiekę modlitewną dla Basi, Pawła, Tomka i Wojtka – są również w trudnej sytuacji i bardzo potrzebują modlitwy.
ar | Dnia 25.12.2011
Dziękuję za otrzymaną łaskę...
f | Dnia 21.12.2011
Dzisiaj wreszcie przystapilam do miesiacami odkladanej spowiedzi. Dziekuje wstawiennikom za modlitwe.
matka | Dnia 21.12.2011
Mateńko, św Maksymilianie, bł JP ll dziękuję, Szczepan zaliczył wszystkie przedmioty i zdał egzamin inżynierski, Chwała Panu !!!!!!
ewa | Dnia 17.12.2011
Maryjo dziękuje za otrzymane łaski
Anna | Dnia 15.12.2011
Kolejny raz padam o Matko przed Tobą na kolana , by dziękować za Twe niezmierne łaski , tak wiele już ich dostałam. Dziś kolejny raz uczyniłaś Pani cud - otrzymałam propozycję pracy o którą się modliłam. Dziękuję Najświętsza Pani, Bóg zapłać także wszystkim wstawiennikom.
aka | Dnia 14.12.2011
Dziękuje za pomoc w załatwieniu pewnej sprawy....
robi | Dnia 11.12.2011
Przyjaciele-DZIĘKI za Waszą MODLITWĘ w int.Danusi.Wyprosiliście jej pokój serca i rentę.POKÓJ i DOBRO!
L | Dnia 11.12.2011
Dziękuję Ci Matko za uratowanie tata.
Ufająca | Dnia 09.12.2011
Matko Boża bardzo dziękuję za wysłuchanie mojej próśby, za to ze wczorajszy wieczor był taki o jaki Ciebie
prosiłam. Matuchno miej mnie nadal w swej opiece i wysłuchaj mych próśb które zanoszę do Ciebie
ArturO. | Dnia 08.12.2011
W "godzinie łask" daję swoje świadectwo.
Kto odda się cały Maryii Niepokalanej na własność
dostąpi wszelkich potrzebnych mu łask (nawet gdy upada na swej drodze).
Trzeba tylko zaufać Jezusowi i oddać się w opiekę Niepokalanej.
Ave Maryja. Wysławiać Cię będę całym moim życiem.
f | Dnia 07.12.2011
Bog wysluchal mojej prosby. Podziekowania dla wszystkich wstawiennikow.
Darek | Dnia 27.11.2011
MARYJO DZIĘKUJĘ za wysłuchanie moich próśb , o które prosiłem, TATO powoli wraca do zdrowia ,MIEJ GO W SWOJEJ OPIECE AVE MARYJA
wnuczka | Dnia 25.11.2011
Matko Niepokalana dziękuję ci za otrzymane łaski. Pisałam na stronie o zdrowie dla dziadka. Tam gdzie człowiek już nie może zrobić (lekarze nic nie mogli już zrobić) - to Jezus działa. Stan dziadka na dzisiejszy dzień jest stabilny, nie dostał zawału. Cieszy się z nami życiem. Matko Niepokalana obdarza go zdrowiem i pomaga. Trzeba zaufać i głęboko wierzyć, że Jezus przychodzi i działa cuda w życiu człowieka.Chwała Ci Jezu !!!
basia | Dnia 25.11.2011
Wczoraj albo przedwczoraj m. in. tu przedstawiłam pewną intencję....sama też się modliłam na Różańcu, także m.in. o wstawiennictwo Matkę Bożą, Św. Rity i Św. Judy Tadeusza, Św. Michała Archanioła....i dziś sytuacja u człowieka za którego się wspólnie modliliśmy jest o wiele lepiej...wierzyłam, ale nie spodziewałam się tak szybko:):) Nadal proszę w tych intencjach o modlitwę...ja także będę pamiętać w modlitwie:):)
Miłosierdzie i Miłość Boża Niezmierzona jest!!!Dzięki Ci Panie!!!Chwała niech będzie Bogu w Trójcy Jedynemu!!!Mateńko dziękuję za opiekę!!!
basia | Dnia 22.11.2011
Odczuwam działanie Pana Boga i Najświętszej Matki w swoim życiu....Pewne wydarzenia, znaki, konkretne Słowo...tego się nie da opisać...Miłosierdzie i Miłość Niezmierzona, Bezkresna...Jestem ułomna i bardzo słaba...ale moją tarczą i siłą jest Bóg...jestem bardzo wdzięczna za wszystko co mam...to co mam do Ciebie należy Boże...dziękuję i przepraszam, za to że tak bardzo jeszcze Cię ranię....stwórz we mnie serce czyste...
Maria | Dnia 17.11.2011
Dziś, jadąc do pracy uniknęłam wypadku.
Matko Boża, modliłam się do Ciebie i w tym momencie rozpędzone auto o centymetry
otarło się o mój samochód. ,Bardzo dziękuję za opiekę.
Darek | Dnia 13.11.2011
Maryjo..... zawsze , kiedy się do CIEBIE zwracam z prośbami, TY je wysłuchujesz i wypełniasz , w podzięce klękam przed TOBĄ o BOSKA KRÓLOWO na kolana i nisko się kłaniam ............. prosząc o jeszcze AVE MARYJA dziękuję
Anna | Dnia 08.11.2011
Mateńko Niepokalana dziękuję Ci za to ,że byłaś przy mnie kiedy zapoznawałam się z ważnym postanowieniem sądu. Dziękuję Ci Pani za pomoc. Dziękuję za to ,że nie opuściłaś mnie.
L | Dnia 07.11.2011
Dziękuję Matko za to, że osobą której darowałam Cudowny Medalik nie odrzuciła go. Proszę spraw Matko aby zaczęła go nosić i o przemianę jej serca.
magdalena | Dnia 07.11.2011
Kochana Maryjo dziękuję Ci,że przestałam palić papierosy, pomogłaś mi .Dziękuję, dziękuję dziękuję.
Maria | Dnia 07.11.2011
Matko Boża, prosiłam o modlitwę za Xaviera i jego chorego brata,dostałam wiadomość,
że chłopak bardzo szybko wraca do zdrowia ( dwa miesiące był nieprzytomny ),zaczął chodzić,
Xavier w intencji brata szedł na pieszo z Wrocławia na Jasną Górę.
Anna | Dnia 04.11.2011
Mateńko Niepokalana prosiłam Cię o szczęśliwą podróż na groby Rodziców. Bałam się jej. Miałam jakieś złe przeczucie i okazało się ,że we mgle nagle jakiś samochód zajechał mi drogę ale Ty Pani w jakiś cudowny sposób nie dopuściłaś do wypadku. Wielka jest moc Twoja Matko!
gonia | Dnia 01.11.2011
Maryja wraz z Juda Tadeuszem i św.Maksymilianem działają:) Wstawiają sie za mną u Boga i dzieją sie rzeczy zaskakujące.DZiekuje Matko za wiadomość od Drogiej mi osoby.
Terenia | Dnia 31.10.2011
Matko Boża bardzo dziekuję za wspaniałą informację jaką dzisiaj otrzymałam. Matko miej mnie w swej opiece i wysłuchaj mej pokornej próśby o którą proszę.
matka | Dnia 29.10.2011
Dziękuję za modlitwę w intencji wnuczki która ur.się w 25 tygodniu ważyła 700g,teraz ma rok ,dobrze się rozwija jest zdrowa , proszę o dalszą modlitwę w jej intencji
magdalena | Dnia 28.10.2011
Maryjo bardzo Cię kocham i powiedziałam TAK na Twoją prośbę. Pomóż mi wytrwać .,miej mnie w opiece.
Terenia | Dnia 27.10.2011
Mateńko daj ukojenie mojemu zbolalemu przez samotność sercu, otwórz je na miłość. Spraw aby na mej drodze życia stanął meżczyzna z którym założę rodzinę
ewa | Dnia 24.10.2011
MARYJO DZIEKUJĘ CI ZA OPIEKĘ , dziekuję za modlitwę wszystkim wstawiennikom
ak | Dnia 21.10.2011
W roku 2001/2002 przebywałam na stypendium w Paryżu, studiowałam tam literaturę i historię Francji. Mieszkałam u sióstr Salezjanek. Drugie półrocze było dla mnie szczególnie trudne - bardzo dużo egzaminów do zdania. Zaczynały się kłopoty zdrowotne - w pewnym momencie, poczułam dotyk Pana Boga, jakby tchnienie Ducha św. Opisuję to wydarzenie, żeby dodać otuchy ludziom młodym, studentom i rodzinom. Pan Bóg potrafi w sposób niemalże namacalny dotknąć każdego z nas.
Pozostaję z poważaniem,
Anna Kula
gonia | Dnia 21.10.2011
Maryjo , wierżę,ze kontakt ze strony ważnej dla mnie osoby to znak od Ciebie, wymodlony znak.dziękuje
Aga | Dnia 21.10.2011
Dziękuję Maryjo Niepokalana, mój mąż pierwszy raz odmówił sobie palenia, nie wziął papierosa do ust. Proszę nadal miej go w swojej opiece.
matka | Dnia 21.10.2011
Chwała Panu!!!Mateńko Niepokalana, św Maksymilianie, bł JPII dziękuję za zdany przez Marysię egzamin. wstawiennikom dziękuję za modlitwę
Ela | Dnia 20.10.2011
Dziękuję z całego serca za modlitwę w mojej intencji. Dostałam się na studia doktoranckie. Dziękuję Ci Boże, Boziu, Święty Maksymilianie, Jezu.
ewa | Dnia 19.10.2011
Chciałabym podziękować za modlitwę w intencjach składanych przez mnie- zabieg się udał , teraz prosze nadal o pełne uzdrowienie
iza | Dnia 18.10.2011
Proszę Cię Maryjo o Błogosławieństwo Boże dla moich rodziców oraz całej rodziny.Nawrócenie nas do Boga.
mama | Dnia 17.10.2011
Maryjo Niepokalana chciałam podziękować za wszystkie łaski jakie otrzymała moja córka Ania i siostra Agnieszka o które ja prosiłam.
Tad | Dnia 16.10.2011
Maryjo Niepokalano dziękuję że zdałem egzamin dziękuję tesz wszystkim wstawienikom za modlitwę i proszę o dalszom modlitwę za mojóm rodzinę o szczęśliwe rozwiązanie dla mojej żony i żebym znalazł dobrom prac
Sholastyk | Dnia 16.10.2011
Chciałbym podziękować za modlitwę w intencjach składanych przez mnie. Kilkakrotnie prosiłem o modlitwę za powodzenie moich wyborów zawodowych i jasności umysłu w wyborze właściwej ścieżki przy wyborze zajęcia, nowego zawodu, ew.własnej firmy . Otrzymałem propozycję współpracy od OMI - Zakonu Oblatów. Misja moja, przez OMI wyznaczona, jest bardzo odpowiedzialnym i poważnym zajęciem. Daje również w przyszłości możliwość spełnienia marzeń o własnym przedsiębiorstwi
Agnieszka | Dnia 06.10.2011
Mateczko prosiłam by mojej córeczce zaczeły poprawiać sie próby wątrobowe,i tak sie dzieje,dziekuje i prosze o dalsze łaski dla niej,przed nia jeszcze trudna droga,ale wierze,ze dzieki tobie wszystko sie uda
m.matka | Dnia 06.10.2011
Niepokalama Majswietsza Matko Boza,prosilam Ciebie ukochana Matenko aby sredni syn wrocil na studia i dzieki Tobie tak sie stalo. Jakze dziekowac mam Tobie nasza Niebieska Pani
Moja radosc wyciska lzy i az nie wierze ze to jest prawda..
Calym sercem Tobie Matenko skladam podziekowanie za ta lasle ktorym obdarzylas Kamila.
Badz uwielbiona przez wszystkie narody swiata.
J | Dnia 04.10.2011
MARYJO NIEPOKALANA całym sercem dziękuję za wysłuchanie mojej prośby w intencji Tomasza- wielka jest MIŁOŚĆ TWOJA- MATEŃKO-
gonia | Dnia 04.10.2011
ALLELUJA! Boża Moc działa! Moc mojej modlitwy do Niepokalanej, modlitwy na rózancu sprawiła,że odezwała sie do mnie osoba, na której Mi zalezy.Z pewnoscią zadziałała tu także modlitwa WSTAWIENNIKÓW.Bóg zapłać!Nie ustawajcie w modlitwie "I MODLILI SIĘ
NA RÓŻAŃCU.A Pan Bóg resztę dał."
matka | Dnia 03.10.2011
Chwała Panu!!! dwa lata temu prosiłam o wyrwanie Adama z marazmu życiowego i podjęcie przerwanych studiów, dzięki wstawiennictwu Niepokalanej Sw. Maksymiliana, JP II i modlitwie wstawienników Adam w ub roku podjął ponownie studia i pomyślnie zaliczył kolejny rok. Dziękuję wstawiennikom za modlitwę
magda | Dnia 01.10.2011
Maryjo Niepokalana dziękuję za pomoc w pomyślnym zdaniu egzaminu dla mnie i mojego chłopaka. Wiem Matko, że bez Twojej pomocy nie dalibyśmy rady. Kocham Cię Maryjo.
Dorota | Dnia 29.09.2011
Matulu sprawiłaś,że niemożliwe stało się możliwym.Jestem w ciąży.Mateńko wiem,że dzięki Tobie dzieciaczki są zdrowe.Mateńko kocham Cię.
GH | Dnia 28.09.2011
Matko Boża Niepokalana z całego serca dziękuję za szczęsliwy przebieg zabiegu
mojej koleżanki Tereni. Dziękuję również gorąco św.Maksymilianowi i św.Ojcu Pio
oraz wszystkim wstawiennikom.